Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

uppföljning på

http://www.poeter.se/viewText.php?textId=856049

tack Carola




Klimatföränding (vol: 2)

 

 

solens heta strålar

 

vädrar

 

morgonluft




Övriga genrer av theperna
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-17 00:42



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, den var kompetent i sitt utförande
och driven i sitt budskap
2009-03-17

  Carola Zettergren
SNYGGT!!!
2009-03-17
  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna