Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låst

Känslor är som en hund.

Man blir lika låst inför livet.




Fri vers av Marjavaara
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-17 10:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marjavaara
Marjavaara