Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av rebacks \"Livet\"


Nytt





Hitta på nya saker,
köp nya prylar,
upplev nya äventyr,
ät nya maträtter,
konsumera nya produkter,
älska nya ting!

Det vi hade
det har vi glömt
i vår iver att upptäcka
allt som är nytt,
i vår iver att kunna
göra oändliga val.

Den dag vi lär oss
att ta hand om det vi har,
förvalta det som finns,
den dagen har vi vunnit
förmågan att övervinna
det materiella.

Då slipper vi
köpa nya prylar,
jaga nya äventyr,
bränna vid maten,
söka kärlek i grejer,
då kan vi hinna leva.




Övriga genrer av Anna H
Läst 440 gånger
Publicerad 2004-06-05 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H