Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pennans makt

Pennans makt
gör mitt hår tilltufsat
Jag håller pennan och vinden
mellan tummen och pekfingret

Vinden försvinner bort med makten
blir till något ogripbart och ofullständigt

Pennan håller jag hårt i med stolthet
Liknar en moder med sitt
nyfödda barn lutat mot axeln

Man eller kvinna
Makt eller inte




Fri vers av Andreas Sjöström
Läst 450 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-17 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Sjöström
Andreas Sjöström