Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Jag vet inte var min hemska inspiration kommer ifrån..)


I det Förflutna

Är det djur du har för dina händer?
Är det djur som krvlar,
plågas,
medan något klart flyter tjockt
ut mot marken,
du har för dina händer?

Knäskålar
jag ser dem
och jag vet hur fel allt är
hur snett världen är vriden
Idioti härjar
går inte att förinta
som djur
i massor och svält.
Går inte att bryta av
som en pinne
med ben knakande och gnidande.


I det förlutna.




Fri vers av Konnichiwa
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-17 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Konnichiwa