Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrin i skrivbordslampssken

Nu atr jag upp mitt gamla skrin
den
randiga kartonglådan
i alla dess färger

Glitter låg där
en gång
någon gång
förut

Nu skiner den tom
i skrivbordslampans sken


Mitt gamla skrin.




Fri vers av Konnichiwa
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-17 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Konnichiwa