Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt hjärtas mörker

rädslan
griper tag i mig
fångar
mitt inre

hårt
så låst
min själ
nu blir
det känns
som
att
jag
aldrig kan bli
fri
jag väntar på dej
du
som ger mig
frid
du rör
vid
mitt hjärtas mörker
min
själs synd
du
håller mig
nära så
nära.




Fri vers av Desire'e
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-17 17:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Rom 8:15
Luk 1:74
2009-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e