Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oj!

 

Oj hoppsan!
Det är visst vår nu!
Dom sa det på rapports väderprognos...
jaha, så bra!




Övriga genrer av micke marin
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-17 20:02



Bookmark and Share


  Maria Natasja
Visst är det bra!!!!
2009-03-17

  korpfjäder
Ojdå.
vårdagjämning är det i alla fall om några dagar! Härligt!
2009-03-17

  Sofie Viktoria
Då är det sant. Allt som sägs på tv är sant. Har jag hört...
2009-03-17

  Carola Zettergren
Åhå...jasså!!!:):)
2009-03-17

  Blåbäret
va? redan...kanske man skulle våga sig ut då och känna på vädret...men märkte idag att det gick åt mer spolarvätska än bensin när jag körde till stan...sa lugnande för mig själv; det måste vara ett vårtecken...oj!
2009-03-17
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin