Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Torkar bort regnets tårar


Regnbågen
kastar
sina färger
mot skyn

smeker
vinden
med
ömsesidig
värme

som
kysser
torrt
regnets
tårar




Fri vers av Roula O
Läst 285 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2009-03-17 20:57



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
"som
kysser
torrt
regnets
tårar"
Så vackert skrivet!
2009-03-19

  Eaglemountains VIP
Grattis även till placeringen!
2009-03-19

  Maria T
Grattis.
Poetiskt vacker dikt
2009-03-19

  En strimma av guld
Härliga rader där du beskriver så fint om naturens läkningskraft.
2009-03-19

    Lindizz
Mycket fina rader.
2009-03-19

  Fredrik Stillesjö
Hej Roula!

En dikt att fastna i, riktigt bra. Sista frasen skulle jag eventuellt ändra till: "som kysser/torra regnets/tårar" Tack för läsning hälsar vännen Fredrik
2009-03-19

  CJ
Mycket fint !!!
2009-03-18

  Ove Aronsson
Sprudlande beskrivning
2009-03-18

  Losnall
Jag älskar dina dikter:)
2009-03-18

  Eaglemountains VIP
Mycket fint målat av DIg i poetisk form .....
2009-03-18

    ej medlem längre
Texten gör himlen klar och vackert blå
2009-03-17

  Ellen Vivelavita VIP
Jag ser ofta dina dikter i milda, varma pastelliga toner på en målarduk! Vackra målningar, ska du veta:)
2009-03-17

  firefire
Fin poesi! Som kysser torrt regnets tårar! Vackert skaldat min vän!
2009-03-17

  Suzy med punkterna
Mycket vacker och färgrik
2009-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Roula O
Roula O