Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
smärtsamt att längta ibland........ont föder gott


Längtan



det värsta
är påminnelsen

som tränger in
i varje skrymsle.....

förtär mina
tankar

vållar oro

skapar distans

skam att känna
så här

intensivt att
min längtan
gör ont!

så skör som
den första blomman

så befinner jag mig
plötsligt i dina armar.....

min längtan är nådd
över mina egna gränser

på lut ligger separationen
och smyger sig in under
huden jag nyligen smekt

den som är du.....




Fri vers av Karin Rosberg
Läst 945 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2009-03-17 21:26



Bookmark and Share


  Ronny Berk
starka känslor förmedlar den texten; i och om relationer
2014-01-05

  Johan Bergstjärna VIP
HUNGER är vi ingnting annat... stark dikt!
2012-08-15

  Jack_iX
Fin dikt o stark både orden som skrivs o det den förmedlar berör!
2011-03-11

  Emme VIP
Den här känner jag verkligen igen mig i.. Jättefint diktat..
2010-05-29

  Michaela Dutius
JA IBLAND FÖDER ONT FAKTISKT GOTT...SMÄRTAN GER NYA VISA INSIKTER
SUVERÄNT POETET
2009-05-14

  Karin D
Nej det är inte skam? det handlar nog om helt andra känslor, man måste finna inom sig själv...livet är ju fullt av erfarenheter och nya självkänslor:-)
2009-05-09

  kärleks ängel
smärtsam kärlek!!! vacker!
2009-04-12

  Bodil Sandberg
Vackraste ängsliga rader jag har läst - ja längtan kan vara smärtsam ..och man skäms för sin vekhet..men..är det egentligen vekhet..kanske är det Livets låga..som trots allt inte är alla förunnad
2009-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg