Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets teater

När scenens verklighet
är livet
blir livet
illusionen
speglad från
en scen
i livets spel

där du och jag
är rollerna
de enda
livet skriver
den text
som är din
egen
ditt liv
ett skådespel




Fri vers av Sonja Sidorow Lapington
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-18 00:57



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
ibland är verkligheten
förvillande lik teatern
och vise versa. Bra!
2009-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Sonja Sidorow Lapington
Sonja Sidorow Lapington