Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en beskrivning av hur en kvinna/man ( av jämlika skäl !) kan bli förlorad i sina känslor p g a förälskelse, då personen ifråga är skör i sitt inre.


utnyttjad

Utnyttjad

Besjäl mig inte nu med din åtrå, som jag ändå inte tror på.
Låt mig vara!
låt mig inte dras med i dina behov.

Inga frestelser ger mig så mycket tomhet, som de korta ögonblick
som dina ögon begär mig
i stundens ingivelse.




Fri vers av Karin Rosberg
Läst 589 gånger
Publicerad 2005-09-10 12:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg