Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Grattis pappa!


Pappas födelsedag med nödrim


Jag funderade länge på vad jag skulle hitta på
till denna dag då det fylls fyrtiotvå.
Med nödrim och känslor kommer här några rader
till en viss liten gubbe som råkar vara min fader.
Pratar fort det gör du allt,
och med att folk ska höra det räknar du kallt.
Att folk lyssnar långsamt är inte vårt fel,
för av racersnacksgenen har jag fått mina beskärda del.
Sport, nyheter, sport och lite mat därtill
det får livet att levas trillerill.
Märker du mina nödrim käre far,
snart har jag inte mycket rimmande ord kvar.
Jag har hört att det underlättar om man är lite knäpp
men det känner jag inte av idag när jag går med käpp.
Fötterna brinner på både dig och mig
till luftkonditionerande skor skulle vi inte tacka nej.
Mina ord sinar och rimmen tar slut,
för att komma så här långt har jag på min hjärna slagit knut.

Knäpp, knasig kanske, rolig och riktigt bra,
det är hoppas jag den blir, din födelseda'!




Övriga genrer av VampyrÄngel
Läst 354 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-18 13:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VampyrÄngel
VampyrÄngel