Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku X 3


Bakom vassruggen
svinner himmel och is
i dimvitt intet

Mitt i vitheten
vandrar en vanlig kråka
över sin skugga

Från andra sidan
ser jag att osynlighet
också har ögon




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-03-18 13:52



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
det är en svår konst att tillreda en god haiku, här har du lyckats iordningställa en trerättersmeny, mycket välsmakande rakt igenom, även om jag anser att huvudrätten, den i mitten, var den mest delikata
2009-03-19

  Berit Robin Lagerholm VIP
Trestämmigt mycket fina haikun.
2009-03-19

    ej medlem längre
Nummer två är den som ger mig mest ...
2009-03-18

  Yrre VIP
Snyggt och varmt!
2009-03-18

  Hans Christian
Å herrejösses så fint ! Tack för läsning !!!!!
2009-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP