Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon

Det finns någon där ute som lider,
någon som ingen känner till,
någons hjärta som svider,
någon som inte vet vad den vill.
Det finns någon där ute som står ensam kvar,
någon som har kämpat,
någon som vill ha ett svar,
någon som folket har dämpat.
Det finns någon som inte tror på lycka,
någon som inte tror på hopp,
någon som inte vet vad den ska tycka,
någons liv som har tagit stopp.




Fri vers av Persheng Babaheidari
Läst 278 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-18 17:22



Bookmark and Share


  greajt
you're deeep
och bra
rysande bra perre
guld värd
2009-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Persheng Babaheidari
Persheng Babaheidari