Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En flicka

En flicka står därute på sina bara ben,
hon känner ingen lycka,
ingenstans lyser det ett sken,
och hon vet inte vad hon skall tycka.
Hon har förlorat allt,
hon står ensam kvar,
hennes frihet finns överallt,
men trots detta så vill hon ha ett svar.
Hon vandrar ensam på fri fot,
och tittar ner i marken,
men ingenstans ser hon en not,
som sångerna på pappersarken.
Hon letar och letar efter hopp,
men hon hittar det ingenstans,
hon gör plötsligt ett stopp,
och inser att hon inte har någon chans.
En flicka står därute och drömmer,
hon vet inte när solen skall skina,
hon står där stum och glömmer,
att isen aldrig kommer att tina.




Fri vers av Persheng Babaheidari
Läst 316 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-19 22:10



Bookmark and Share


  greajt
jag kmr ihåg när emmalina (mellanrum elr vafan?) läste upp den på svenskan och jag ba ofan... för jag älskar verkligen slutet
2009-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Persheng Babaheidari
Persheng Babaheidari