Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Går aldrig att vara helt ärlig


Tillbaka till presentationen

Badrumsgolvsbesök igen
för det är som att jag måste
ha ett filter runt hela mig
Får inte komma ut
Smärtan filtreras bort men filter blir smutsiga av en anledning

Jag är studerande på heltid
Jobbandes deltid
Knarkare på halvtid och mentalsjuk föralltid


Ett erkännande måste göras:
också här skriver jag på mitt andra modersmål; CENSUR
Det måste man om man vill vara fri
Men jag önskar så mycket att jag fick släppa ut innehållet i mitt huvud presic som det är över hela pappret, eller tangentbordet om man så vill
Det skulle gå sönder

För övrig vill jag inte bara finnas till för någon annans nöje
eller behov
eller behag
eller tröst
eller sällskap
eller vad som helst som inte tar med mig som människa i beräkning, alls




Fri vers av PanicPicnic
Läst 414 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-18 18:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PanicPicnic
PanicPicnic