Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

Ta chansen - i morgon kan det vara för sent - skynda fynda!!

 




REA!!!

 

 

 

 

Utförsäljes

Ett parti andrasorteringsord
säljes under halva priset

Exempel:

      ochså              kankske                   källar           
           
  jorgubbar                  brötts               släckting    
                                
riskfulld                     alldrig                         
    
förskräkliga                           häfftift                 varända     

Missa inte detta unika tillfälle!

Lagerrensning!!!

 

 

 

 




Övriga genrer av Tina Q
Läst 391 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-18 20:53



Bookmark and Share


  alikavalika
Jätte bra! Fast inte behöver jag köpa sånna ord*L*
2009-03-31

  Howlit
Haha... oj... det här var så klockrent bra Tina. Min särbo retar ihjäl sej på mej föra tt jag aldrig "pratar ut/klart". Ex... Han; vad är klockan?. Jag; Hall 5...fniss* eller...Ejentlien vill jag inte det.. suck... fast lite kul är det ju att stava en del saker som det låter också. Ditt är dock suveränt kul och jag köper.. hmmm... Hade du haft inan hade jag bjudit högst på det, men nu tar jag nog Jorgubbar.

kram på di
/M
2009-03-21

  Jori
Fniss... hade lika roligt nu som första gången jag läste denna!
2009-03-20

  jordgubben
jorgubbarna smakar säkert lika gott som rättstavade så jag är spekulant på dem:P *fnissar*
2009-03-19

  Rosmarin
haha, det där var ju roligt! Riktigt fyndigt!

själv skulle jag gärna sälja ut en del slitna poet-ord:

typ stjärnor, kärlek, längtan, vacker, gryning, skymning, älska, tårar, själ

använder dom lätt alldeles för mycket själv, tänkte om jag säljer dom är jag tvungen att skriva lite mer nyskapande och personligt!
kan behålla några få av dom och använda när dom verkligen behövs
2009-03-19

  AjBi
Uuuuuunderbara rea! :-)
2009-03-18

  AjBi
Uuuuuunderbara rea! :-)
2009-03-18

  systeringer
Jag tar "häfftift", såna behöver man ju jamt o ständut! Fura stucken takk!
2009-03-18

  Måna N. Berger
VAd tar du för släcktingarna? :)
2009-03-18

  Berit Robin Lagerholm VIP
Det var unikt värre.
Köper man i påse eller stavelsevis?
2009-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Tina Q
Tina Q