Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
symboliskt kan denna dikt beskriva att livet ej är beständigt, att man kan se det lite religiöst som skapelsen i bibeln,att allt kommer att dö, men se det vackra i det.


blommans utsatta tid

Blommans utsatta tid

Jag vill se blommorna åldras liksom vi
vattnet som avdunstats
i kalkbelagda vaser
se den förut så vackra blomman
mista sin färg
bladen som skrynklar sig
och faller i sin torka ned på bordet.




Fri vers av Karin Rosberg
Läst 461 gånger
Publicerad 2005-09-10 16:41



Bookmark and Share


    Lilla lo
Visst är det vackert när saker åldras. Tycker om din dikt, du har fångat min känsla.
2005-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg