Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt barn

jag hade velat skriva
om dig
mitt barn

men

det är så
smärtsamt

vågar jag

skriva om
dig
som jag
saknar så.




Fri vers av Desire'e
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-18 22:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
hjärtgripande... bokmärkt!
2009-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e