Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagens klipp


Nyhetsdikt torsdagen den 19 mars

Våren kom men tvekar, som om den hade något val

nu ökar risk för cancer om man kysser någons genetial

det redan gått sex år sedan USA invaderade Irak

och staren och hans blanka fru kvittrar på grannens tak

© YM Bohman -09




Fri vers av Njord
Läst 151 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-19 08:04



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Bra princessblandning!
2009-03-19

  © anakreon VIP
Snygga grejer!
2009-03-19

    Bodil Sandberg
Tack för ännu en superb nyhetsdikt..fnissar gott när jag läser det
där om våren..som om den hade något val..har den la inte!
applåder för dikt och herr stare får också en applåd för han är så vän han!!!
2009-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER