Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VAD ÄR VIKTIGAST

 

 

Tiden är stilla

Natten är natt

Tomheten bäddar om mig

Sluta tänka borden och måsten

Inget måste vara perfekt

Viktigast är inte hur det ser ut

Eller hur jag ser ut

Utan det viktigaste är hur jag mår på insidan

Vi kan dekorera våra hem och köpa dom dyraste prylarna

Men vad är det vi visar ett dockhus

Först insidan

Sen utsidan

 




Fri vers av Fånga dagen
Läst 194 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-03-19 22:40



Bookmark and Share


  Hans Christian
så sant så
2009-03-20

  Eaglemountains VIP
Mycket tänkvärt och sant skrivet!
2009-03-20

  anits VIP
Helt rätt skriver du här
2009-03-20

  Eva Langrath VIP
Alldeles rätt.

Eva
2009-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen