Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ljuset det bär

Ljuset
det bär

även
om jag i
mörkret
är

du
sidan om mig går

du ser med
sorg
på den väg
jag nu går

men
du sidan om mig
går
fastän jag dig
ledsen gör.




Fri vers av Desire'e
Läst 162 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-20 07:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e