Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dr Martens

 

Alla grumliga blickar

&

fingrar som led,

vid en nyvunnen grynings

förlorade sömn


där en ungdomlig bild

fångat kängor i snö

så försliten med utsikt

mot orörlig hand


med ett skäl att förfalla

och rädslan för fall

blev en ryggslutsoldat

till ett hjulspår i sand


så försjunken ur fokus

och släpad bredvid

för när bultarna svek

blev förfall något mer




Fri vers av Tobias Nilzon
Läst 578 gånger och applåderad av 36 personer
Publicerad 2009-03-20 12:07



Bookmark and Share


  Doktor Vinter
Ooooj.
Dude, den här blir det bokmärke på!

By the way, dr. martens is the shiet!
2009-04-07

  Svartsilver
tycker mycket om stegen i denna sjungande dikt.
bra skoval;)
2009-03-21

  Pah
nu ska jag bara skriva en sak. eller två. jag gillar din stil. vill återkomma, läsa mer. lovande som fan. och kängorna är inte ett tillbehör. de hör. till.
2009-03-21

  Inkarasilas
Skitcoolt stamp och vemodigt så det förslår, allt det som var rädsla då, knappt så man kunde leva i det och bilspåren bort från, som att titta i en backspegel, klart läckert. Dessutom hör jag Pearl Jam - Rearviewmirror i bakgrunden av dina ord. Nice sa jag oho!

/Invader boots skruvad sula ffs!
2009-03-20

  peter markurth
tyngd
2009-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Tobias Nilzon
Tobias Nilzon