Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MITT HELTIDSARBETE

 

 

Ljuset kom för några dagar sen

Men jag kommer inte framåt

Går i smärtans vågor

Jag hatar min kropp och den hatar mig

Mitt livsarbete pågår hela tiden

Jag jobbar på att vara SJUK

Det är ett 24 timmars arbete

Vill ni friska byta med mig tro?

Heltidsjobbet SJUKDOM   




Fri vers av Fånga dagen
Läst 155 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-20 17:52



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
Vi får vara glada att vi slipper gå till ett hemskt arbete med cyniska chefer som kan avskeda oss närhelst de har lust. Vi slipper arbetskamrater som tävlar om att vara bäst och snackar skit om varandra. När vi är ensamma kan vi också njuta av att slippa människor som i smyg sviker oss och ljuger oss rätt upp i ansiktet och låtsas att vi betyder något för dem. Så tänker jag när det känns allra jobbigast. Då blir jag mer tacksam. Men jag förstår ändå hur du upplever det.
2009-03-21

  anits VIP
jag vet och förstår hur du känner
2009-03-20

  jardan
Mitt i prick för mina egna tankar , tack för formuleringen!
2009-03-20

  Gunilla VIP
NEJ, jag vill inte byta med dig!
JA, jag beundrar din kamp
att tillfriskna!
Önskar att du kan njuta
av de ljusare tider
som nu växer sig
allt starkare!
2009-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen