Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

länge sen

 

nu var det så länge sen jag skrev nått
undrar om jag fortfarande kan
men har jag nånsin kunnat

vad ska jag skriva om
min kärlek, mina barn 

eller nått annat som berör mig

tänk om ingen läser
betyder det nått då

jag vet inte
jag provar..

 

 

 




Fri vers av Noomi
Läst 425 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-20 21:24



Bookmark and Share


  Lia-Lej
Visst betyder det alltid nåt om någon läser.. och du kan fortfarande skriva! Helt klart!!
2009-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Noomi