Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- sketch -

 

 

 

Håll kyssen stadigt på dina läppar

Du vet aldrig när jag kommer och tar den?

 

 

Jag ramlar ur stolar på vägen

Ja det är sant, du bor långt härifrån

Så vad gör dina spetstrosor här på mitt hallgolv

 

 

Kan du känna det ibland?

En halvmeter inom räckhåll, men flykt

 

Jag har redan flytt in i U-ringningar fyllda av svett

Och jag kom ut som samma man på baksidan

 

Själen tog en genväg bara därför att...

Så jag bryter de mentala bojorna 

För att våga se det vackra i det svarta

 

Stadigt höll jag kyssen på mina läppar

 

 

 

 

 




Övriga genrer av theperna
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-21 04:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna