Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att vara så jag är

Du ljuvliga morgonstund

vad har du för mig
denna stund

är det något
kan jag nalkas

ge mig styrka
att
våga möta livet
i sin helhet

att
våga möta den jag är

men är det accepterat
att vara
så jag är

får jag
vara
jag.




Fri vers av Desire'e
Läst 149 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-21 08:00



Bookmark and Share


  Water VIP
En fin start på en morgon
där man litar på försynen
men tvivlet ropar i bakgrunden
2009-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e