Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kom sakta

Kom..kom
var inte rädd

låt mig sakta
få känna
få vara
helt nära dig

kom sakta
var inte rädd.




Fri vers av Desire'e
Läst 162 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-21 08:03



Bookmark and Share


  Water VIP
Här finns ingen fara känner man
2009-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e