Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att försöka komma till ro i sitt inre, alla har något att finna ro i. Vid en vävstol föddes denna dikt.


Genom trådar



Oredan i mitt inre
väver jag i bleka trådar
slår med regelbundna slag
smeker väven med handflatan
mjukt och behagligt
utan tillstymmelse till oro.




Fri vers av Karin Rosberg
Läst 403 gånger
Publicerad 2005-09-11 09:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den var fin, känner likheter med när jag sätter mig ensam i skogen för att rensa inombords. bra
2005-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg