Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Väsman är min sjö, mitt eget hav mellan bergen i skogen i Västerbergslagen


Min sjö Väsman

Jag älskar din närvaro
jag tycker om när du famnar mej
fastän jag fryser
Du omsluter min nakna kropp
Jag kastar mig i vågorna
Du gör allt för att
krama mej
igen
och igen
och igen

Ditt kalla vatten
är din styrka




Fri vers av Roosa
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-21 19:18



Bookmark and Share


  ramsesII
Bra text fullt med metaforer.

Vänl
M
2009-03-21

    Gnosis VIP
Fint. Vackert. Så som man känner. Eller kände.
2009-03-21

  © anakreon VIP
Undrar om du inte just nu gav mig det ord jag saknar i mitt korsord.
Stort tack i så fall.
Carl-Erik
2009-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Roosa
Roosa