Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek

allt rör sig, allt förändras
allt snurrar runt, dag blir till
natt, sommar till vinter, och
ändå står jag kvar på samma
ställe och kan inte ta blicken
ifrån dig.




Övriga genrer av solrosensdjup
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-21 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

solrosensdjup