Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens epicentrum


Behagfullt mellan dina lår
medan du njuter av vad du får
styr jag kärleken till ditt epicentrum
och din skönhet gör mig stum

Kvinna med ögon som
mörka speglar
det är in och ut ur dig
som min längtan seglar

Vill du njuta
bakom en hemlighetsfullt
stängd dörr
och göra saker som du
aldrig har gjort förr

Vill du smekas av rökelse
och flämtande stearinljus lågor
i natten som varken talar

eller ställer svåra frågor




Fri vers av SeXara
Läst 235 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-03-21 23:44



Bookmark and Share


  ramsesII
Det är så satans mkt lättare att skriva om en tankar om kärlek. Men att skriva om kär-lek d v s erotiskt är så mycket mer. Det är något som jag själv gör(försöker göra). Att hitta känslan i berusningen, att beskriva känslan i kroppen när man blir exalterad, d v s kåt är så svårt.
JAg tycker du skriver bra. Hittar känslan på ett mjukt vis, samtidigt som du sätter läsaren i brand.

Kul,

Tack skulle jag säga för njutfull läsning.
Vad karman av det nu blir idag skall jag vara låta vara osagt.

Vänligen
Michael
2009-03-22

  L Patrik W Johansson VIP
Vad gör påfågeln på kvinnan eller är det kvinnan som varit på fågeln, dum kommentar till vacker text, naughty minds think alike

Be well,
LPatrikWJ
2009-03-22
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara