Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att se tillbaka, upptäcka nya värden,att kunna komma vidare trots allt! kanske upptäcka sin identitet.


Insikt

Insikt

Jag sörjer för livet som inte blev vad jag tänkt
alla drömmer som gått förlorade i ett hav av glömska
och förnekelse.

Jag har levt med en bindel för ögonen
och inte sett verkligheten som den var
min kropp har jag behandlat ovarsamt
och mekaniskt utan tecken på liv.

Det levande som spelats upp har inte varit jag,
utan en roll att behaga omvärlden.
Inuti mig satt ett barn och grät!

Låt mig nu bli synlig och älskad för det liv
som kommer.





Fri vers av Karin Rosberg
Läst 416 gånger
Publicerad 2005-09-11 13:27



Bookmark and Share


  Rachel Roth
vilken tung och avgörande insikt att vakna upp till...!! hoppas diktjaget har bra stöd
2005-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg