Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Friskt vågat..

Med det nya
begravs det gamla
i samma andetag

In
för styrka, mod och kraft
Ut
till försoning, vila och avslut

Att leva är att våga




Fri vers av Lia-Lej
Läst 391 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-03-22 13:02



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
Vilka sköna andetag! Och kloka ord!

Jag tror ju på det där talesättet om hästen.... om vi sätts att rida, får vi också en häst.

Ja, varifrån börjar vågen? Bra fråga...den är nog viktig att ställa sig.
2009-03-25

  Carola Zettergren
SUPERBT!!!!
2009-03-22

    Maria Malm
Att leva är att våga sätta vågen i rörelse.
2009-03-22

  Maria T
Mycket fin poesi.
Att leva är att våga
Liv i rörelse.
2009-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Lia-Lej
Lia-Lej