Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likt skuggorna

Skuggorna blir mörka
och solens sista strålar
i en tyst vrå i mitt innersta.

En dröm om längtan
slår sina slag i mitt hjärta.

Jag såg ditt ansikte i mina drömmar.
En vissen blommas kronblad.
Skönheten hade blommat färdigt,
och du försvann.

I nattens mörker
ropade jag ditt namn
likt en vilsen varelse.
Hoppades att du skulle
komma tillbaka i mina drömmar.




Fri vers av Piann VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-22 16:33



Bookmark and Share


  Björne.H
Det gör ont att längta speciellt när dom man längta efter inte uppenbarar sig.
2009-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP