Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under dina fötter



En dans längs med gatorna under alla fönsterrutor du såg
- du såg
bara en reflektion
av en dans längs med gatorna

under alla tidsoptimister
såg du
bara en reflektion
av en dans längs med gatorna

under alla speglar
såg du
bara en reflektion
av en dans längs med gatorna

under alla köksgardiner
såg du
bara en reflektion
av en dans längs med gatorna

under dina fötter
såg du
bara en reflektion
av en dans längs med gatorna







Övriga genrer av När vi blir strukturer
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-22 17:49



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Kräver mer än en läsning. Gillar!
2009-04-07
  > Nästa text
< Föregående

När vi blir strukturer
När vi blir strukturer