Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


Lärkan haiku

Hastigt slår vinge

över gulstubbig åker

Mästersångare

YM Bohman -09

 




Bunden vers (Haiku) av Njord
Läst 198 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-22 17:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så givande att se en lärka drilla från hög höjd.. med fladdrande vingar.. nästan stilla i luften.. Det hör sommaren till.. Men har du redan sett lärkan?
2009-03-23

    Bodil Sandberg
Underbart haikat!!

vingarna slår
sångerna trår
mot fröjdelig vår..vi går!!
2009-03-23

    Mejja
Åhhh denna tycker jag om!
2009-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER