Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot stormar står vi starka

Bladen faller från mitt träd.
De blir bruna och sköra
snart faller de ner till marken och glöms.

Men starka grenar
står kvar i den hårda blåsten.

Mitt hopp har ej gett vika.
Mot stormar står vi starka.

Vad lever vi för om inte
för att bli ihågkommen av våra kära.

Livet börjar spira igen.
Ge aldrig upp, naturen har
sina cykler, liksom människan.

Naturen och kärleken är skör,
men upplevs igen och igen.

 


 

 


 




Fri vers av Piann VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-22 20:31



Bookmark and Share


  Ronny Berk
framkallar den texten känslor av naturens och människors styrkor, stormar och rotfast förtröstan...
2009-03-31

    ej medlem längre
Din beskrivning av naturens och människans livscyklar är så bra.. Hur det ger hopp om nya tider.. efter kyla, vinter och stormar.
2009-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP