Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trötthetstecken


Nyhetsdikt måndagen den 23 mars

Snöfall och kylig vind kan vi så här års klara oss utan

Mia och Maria, mina idealkvinnor, lämnade igår TV- rutan

varför är nyheter oftast så förskräckligt negativa?

och i södra Sverige ses Jupiter nära månens skiva

© YM Bohman -09




Fri vers av Njord
Läst 203 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-23 08:05



Bookmark and Share


  Miss Mod
En ballong full med en stor klump med tack, för Dina små trevliga nyhetsdikter, som piggar upp lite, varje dag.
2009-03-23

    ej medlem längre
Här i Gbg skiner en varm sol in genom fönstret.. Det bådar gott inför kvällens stjärnhimmel och Jupiter...
Ja varför så negativa nyheter?? Positiva behövs nu..
2009-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER