Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag saknar det så

Vantrivselns väggar vållhåller
mina fåfängt flyktande tankar
att hitta det jag inte tidigare sett

Jag saknar ruset
av det berusande, främjande nya
Det överraskande, lekande, ljusa
till hälften fantasi
till hälften kraft att leva

Förtvivlets förödande fjättrar
dödar lustens livande styrka
att orka det jag inte tidigare gjort

Jag saknar ruset
av det berusande, främjande nya
Det överraskande, lekande, ljusa
till hälften fantasi
till hälften kraft att leva

Tomhetens tärande tysthet
sinar kärlekens kannor
att älska dem jag inte tidigare mött

Jag saknar ruset
av det berusande, främjande nya
Det överraskande, lekande, ljusa
till hälften fantasi
till hälften kraft att leva

Jag saknar det så




Fri vers av Marlboroman/Hg VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-23 09:08



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Mycket bra!!!!Applåder!
2009-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP