Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är jag

Men sucka.


Gör det.


Spotta fördomar.

Dra din eleganta hand i ditt hår

och rynka på näsan.


Gasa med din Bmw och stänk ner

mig vid busshållplatsen där.


Ge fingret.


Gör det.


Men för mig är detta inge obehag.


Jag duger.


Jag har en tröja med söndertuggade ärmar.

Mina byxor är skitiga.

Jag är pank.

Jag kan inte mecka.

Jag ser absolut inte framemot Hockeykväll.

Jag dricker inte.

Jag flörtar inte.

Jag har ett kvinnojobb.


Ja men kalla mig bög.

Gör det.


Jag kan säga att Han är vacker.

Ja men ge mig en örfil då.


Kom igen.


Jo jag är långhårig.


Jag kan stå i timmar och posa framför spegeln

Och känna mig sexig

Och säga Sexy babe och nypa mig i kinden.


Jag pissar på Jantelagen och klämmer en spya som grädde på moset.


Jag börjar bli tunnhårig.

Mina luftrör piper.


Jag älskar promenader.


Och vet ni vad.


Jag går igång på ord.

Jag kan sitta och skriva i timmar.


Jag har ett brett Cv med lögner.


Jag har ett Liv

Det enda jag har.




Fri vers av Marjavaara
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-23 11:39



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
"Klämmer En Spya Som Grädde PÅ Moset"




-Bara den meningen är värd lilla Nobelpriset.........
2009-03-26

    ej medlem längre
Du är på hugget-gillar detta-att inte låta sig nedslås! Applåd
2009-03-26

  Dr Jimmy Johansson The 777
Fördelen med att leva är att ha ett.
2009-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Marjavaara
Marjavaara