Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammal sak... taste the pain!


Stormens öga AKA självförnekande per automatik

Nu är det inte min tur ens
att känna den där uppgivna kylan
Och inte heller någon vild galenskap ockuperar mig ikväll
Dödslugnt när jag håller andan
Håller tårarna
Håller på att svimma av mitt rusande hjärta
Nu är det inte min tur att släppa efter
Låta allting rasa i ett vackert, skrämmande moln av smuts
Försök du
Försök blunda
Jag ser svart, jag ser svartvitt, jag ser svarta hål
Ständigt vacklar jag innanför vinden inombords
Likt alla andra uppgivna själar
är det inte min tur att finnas än




Fri vers av PanicPicnic
Läst 468 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-23 13:01



Bookmark and Share


  PanicPicnic
Taste the pain är ett citat från en Red Hot Chili Peppers låt som jag av någon anledning kände passade in i beskrivningen just då.

Och det där med vinden ska jag försöka förklara. Vinden inombords är min destruktivitet, det är den jag vacklar innanför, så länge jag håller mig där innanför i stormens öga drar den inte med mig sådär som det inte var min tur att göra just då.
2009-08-16
  > Nästa text
< Föregående

PanicPicnic
PanicPicnic