Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1970. En av de saker jag samlade i vad jag kallade "Broar".


När himlen var att skåda

När himlen var att skåda
plötsligt föll den.
Den tappades av våda
av den som höll den.




Fri vers av Marlboroman/Hg VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-23 14:48



Bookmark and Share


  Roula O
så vackert skrivet!
2009-03-23

  Fredric
Vackert poem!
2009-03-23

  Carola Zettergren
Så snyggt!!!
2009-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP