Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku (Tonerna...)



Tonerna leker
sitt eget liv inom mig

Koltrasten sjunger




Fri vers av Gunwale VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-23 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP