Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En man fick ett och ett halvt års fängelse för rån , han hade snattat glass, visserligen med hot, men värdet var 61 kr !!!


Nu har också Våra Domstolar böjt rygg inför Kapitalet !

Medan Bonusnissarna snor åt sig MILJARDER , OSTRAFFAT, även i Sverige, så döms vi allra längst ned för bagatellsummor !
HUR SJUKT FÅR DET BLI ??????




Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 369 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-23 21:47



Bookmark and Share


  peter markurth
dags för förändring av rådande sammhällsordnings diktatur...
2009-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska