Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. marskatter och å så jag... som tydligen missat 30 år.. - tog på mig.. om... men nä, faktiskt finns fakta, dokumenterat. Jag smälter ringarna jag ser och skickar klumpen till frun för insättning på MåBraKontot!! Kan bli trevlig Damsemester.. *grrr *^^


klassikern; känn - Ta På!! (hålet är stoppat)

 

 

...ska du möjligtvis torka lite till

..blir bättre hetta av sån v-e-d

 

 

sol och vår

sol och ved

(jag rimmar bäst som jävulskt vred)

 

Var

Enda

Dårfinken

och sitt i vilken björk du vill, men kvittra vackert tack!

 

 

vi vill ha skön musik till tjejmiddan

 

 

fullvuxen och högvärdig i titel kontra konto

gnäller

".. och hon förstår mig inte..."

 

en klamp till

utsorterad:

för sur

 

 

 

Vad är en

Kvinna

 

för dig?

 

rymmer en träbock en hjärna

av björk eller är kvisthålen

spåren av alla de

"Svåra Åren" - oförstådd

 

går inte att raspa hål med plattfil

går inte att spela sår med nattsmil

 

 

tack för ringen

 

 

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-24 00:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri