Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagens runor


Nyhetsdikt tisdagen den 24 mars

Ishavsvindar sveper undan våren när vintern kontrar

barnsligt fräcka leksakstjuvar länsar museets montrar

Wanja, fastän arbetarnas representant, du tordes inte gå mot strömmen

och att få Astrid Lindgrens priset är för barnboks- författaren rena drömmen

© YM Bohman -09




Fri vers av Njord
Läst 137 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-24 07:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja våren och vintern har nu dragkamp.. Håller med dig om Vanja..
Bra sammanfattat som vanligt
2009-03-24

    Bodil Sandberg
Där fick du till det igen..som alltid ..med galanta rim och suverän nyhetsförmedling!!
2009-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER