Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Infektion

En sotfärgad infektion
som utrotar hela jävla hjärnkontoret.

Är min själs värsta fruktan.

En infektion som sprider bakterier
på noll tid.

Bakterier som knullar kärleken
som föder paranoia .

Hjärnspöken som målar
fantasin svart.
Becksvart.

Jag är rädd att bli drabbad igen.
Va finns medecinen?

7.2 orna på bolaget är ett avslutat kapitell.

Ord får bli det nya




Fri vers av Marjavaara
Läst 171 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-24 14:40



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
Det Är Du Själv Som Är Medicinen.
2009-03-26

  Dr Jimmy Johansson The 777
Marjavaara On The Rocks Is A Sober Man Today And Thats Good
2009-03-26

  Larz Gustafsson VIP
"Paranoia City", som Zeke Varg sjöng om på sitt album "Under ytan" (jo, de var före Svenningsson!)
2009-03-24

  peter markurth
detta var rakt..gillar stilen...
2009-03-24

    ej medlem längre
Jo!-där satt den,medicinfrågan är löst-ord....kan verkligen jaga demoner på flykt-vissa demoner kan dessutom dräpas-tro mig-jag fimpat en o annan!Applåd!
2009-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Marjavaara
Marjavaara