Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan från andra sidan sundet

Ikväll är hon den rätte
och jag lovar henne
en himmel och ett hav
där vi går sida vid sida

men mitt perspektiv förändras
efter att jag lämnat henne
med fuktade läppar
i gryningens första timma

Hon är från andra sidan sundet
räknar timmarna till nästa gång
nästa gång vi två ska ses
jag är ledsen att göra henne ledsen

Jag vet att det gör ont att bli sårad
det vet både jag och mitt hjärta
tankar styr inte känslor
bara förvirrar vad man känner

men ändå har jag inget val än att såra henne

och jag hatar mig själv för
att bryta vad jag lovat




Fri vers av Julius Enströmér
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-25 05:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julius Enströmér
Julius Enströmér